Blues'N'Food

LUKSUS MENU

FORRETTER

SHASIMI TUN MED TEBSTRUP GEDEOST, ROSMARIN, CITRON OG OLIVENOLIE

RILLETTE AF RØGET LAKS MED PURLØG

MUSLINGEVINAIGRETTE MED BID I

SKALDYRSTERRINE MED SYLTEDE LØG

STEGTE SVAMPE MED HVIDLØG OG PERSILLE

BRØD

 

HOVEDRET BUFFET

GRILLEDE KAMTJATKA-KRABBEKLØR

BAGT KULMULE MED ICEBERG, DILD, REJER OG KREBS

PILLEDE JOMFRUHUMMERHALER MED RISTEDE PINJEKERNER, SMÅ SALATER OG CHERRYTOMATER

BLÆKSPRUTTESALAT MED CAPERS, TOMAT, PIMENT, CHILI, HVIDLØG, PERSILLE OG OLIVENOLIE

GRILLET PERLEHØNE

MARINERET KALVECUVETTE

GRØNNE BØNNER MED BACON OG LØG

2 SLAGS SALATER

EN GRØN OG EN MED FRUGT

RØGEDE KARTOFLER MED SESAM

DRESSINGER

DERUDOVER VIL DER VÆRE TAPENADE, AIOLI, SYLTEDE LØG OG BRØD

 

DESSERT BUFFET

BAGT CHOKOLADE KAGE

GRILLEDE FIGNER, NETMELON OG LAURBÆR MED ROSMARIN/PEBER-SIRUP

MANDARINSORBET

VANILLEIS OG BÆRCOULIS

Bookmark and Share