Blues'N'Food

TAPAS BUFFET

SOLTØRREDE TOMATER MED ESDRAGON, LØG, MERIAN, HVIDLØG OG CHILI

DAMPEDE BLÅMUSLINGER MED KARRY, HVIDLØG OG URTER

BAGT KULMULE MED ICEBERG, KREBS, REJER, DRESSING OG KRYDDERURTER

KREBSETERRIN MED SYLTET LØG

CAJUNMUSLINGER MED BID I

VITELLO TOUNATO

BØNNER MED BACON, LØG OG ORIGANO

RØGET AND MED RUCOLA OG PESTO

GROV KARTOFFELMOS MED SESAM, OLIVENOLIE OG KRYDDERURTER

LAM I CITRON, HVIDLØG, ROSMARIN OG KRAFTIG SKY

AGERSVAMPE MED HVIDLØG OG PERSILLE

KOLD RØGET REJER MED AIOLI

CHILI-TOMAT SALSA

DERUDOVER VIL DER VÆRE TAPENADE, AIOLI, SYLTEDE LØG OG BRØD

TAPAS BUFFET SERVERES I ET LANGT FORLØB

Bookmark and Share